Post by frumojexualti on Feb 23, 2022 3:25:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Emoji Puzzle! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Emoji Puzzle! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ więcej kryształów hack ▞▞▞
▞▞▞ Emoji Puzzle! 2022 version ▞▞▞
Dobry
Mówi usuń reklamy, ale rzadko je mam. Chyba że przypadkiem nacisnąłem podpowiedzi ale to tyle. Więc dziękuję, że nigdy wcześniej nie miałem gry bez reklam
To dobra gra, czasami trochę nudna i powtarzające się reklamy tu i tam
Podobało mi się bardzo dlatego, że zmieniają się puzzle polecam emooji puzzle😘😎
Do wygrania^^) gra (^^^)(^(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^) (^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^ ^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^) (^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^ ^)(^^)(^^)(^^)(^^)୧(﹒︠ᴗ﹒︡)୨୧(﹒︠ᴗ﹒︡)୨(^^)(^^)(^^)(^^)( ^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^ )(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)( ^^)(^^)(・∀・)(・∀・)(・∀・)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^) (^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^ ^)(^^)(^^)(^^)(^^)
Wow, super gra, ale tyle reklam, ale gra super 👌
Niezwykle powtarzalne i zbyt wiele reklam.
Gra super daje⭐⭐⭐⭐⭐ dała bym 100 ale nie moge
Brak reklam dla mnie 😍
Emoji Puzzle! パズル ormp
“🧩” co to znaczy: element układanki Emoji | EmojiAll
To jest fajne
To dobra gra. Bardzo lubię tę grę. Daję 4 gwiazdki. Bo kiedy gra nie jest dobra. Ale gra jest dobra
Cześć wszystkim. Ta gra wygląda na zabawną i łatwą dla każdego. Kocham tę grę wszystkim. Dziękuję bardzo wszystkim. Nie ma problemu wszyscy. OK wszyscy. Do widzenia wszystkim.
Reklamy rujnują grę
New unique puzzle game with Emoji! A new imagination game in which you need to connect pairs of emotions by associations. Think and find the idea of each
Fajna gra, ale za dużo reklam
47 poziom jest tak trudny, dlatego tylko 3 gwiazdki w przeciwnym razie 5 gwiazdek?
Emoji Puzzle! पहेली gpn
Ta gra to idealna gra logiczna tbh Nie przejmuję się tak bardzo reklamami, jeśli mam zbyt wiele reklam, po prostu wyłączam Wi-Fi i tak fajna aplikacja!
Ta gra jest nudna, zastanawiasz się, dlaczego daję 2 gwiazdki, ponieważ pomaga nam to ulepszyć nasze rozwiązywanie zagadek, ale nie jest zabawne.
Podoba mi się ta gra, a inni narzekają, że jest tak wiele reklam, tak, to prawda, ale mam pomysł, więc można łatwo w nią zagrać, więc pomysł polega na tym, że nie masz połączenia Wi-Fi lub danych mobilnych
Bardzo fajna gra i kilka pogmatwanych i zabawnych łamigłówek, które są łatwe. To dobra gra dla dzieci, aby wyostrzyć umysł, piękna gra 😀😀👍👍👍🤟
Super Jungle Jump Аркадни xwa
Gra gdzie do 60 lvl nawet spoko bez reklam ale po 60 lvl reklamy są co 2 rundy więc nie polecam 💁♀️
Średnio
TA gra to świetna zabawa! Istnieje wiele sposobów łączenia emotikonów, organizując je, dopasowując do podobnych emotikonów, a nawet dopasowując ich kształty! I tak, mimo że jest ich wiele dodawanych na pierwszych kilku poziomach po tym, jak przechodzisz przez etap dziecka, a następnie przechodzisz do etapu nowicjusza i etapu myślicieli, od nich prawie nie ma żadnych dodatków! Ta gra jest tego warta!
zbyt wiele reklam, zbyt proste.
Bardzo lubię tę grę ❤️jest zabawna❤️, jak mówimy ❤️o reklamach tak, reklamy❤️❤️ przychodzą, ale w reklamach❤️ pokazują nowe❤️ rodzaje gier❤️ również, że bardzo lubię to jest przesuwana gra logiczna❤️ to również bardzo łatwy w użyciu ,❤️❤️
Xd Ty polak na pewno
To fajna gra dla zabicia czasu. Jeśli jesteś w poczekalni lub gdzieś, musisz być w stanie zwracać uwagę na otoczenie, a także na grę!
NIENAWIDZĘ TYCH REKLAM!!! SĄ TAK SAMO!!! PO PROSTU MÓWIĄ „Czas otworzyć oczy” TAK! NIENAWIDZĘ ICH!!!
Most Popular and Fun Kids Game APPs
Ta gra jest zabawna, ale jest za dużo reklam. To denerwujące. Powinno to zostać naprawione.
to najlepsza gra, w którą grałem, ale jest zbyt wiele reklam
Emoji Puzzle! Παιχνίδια παζλ nuf
Myślę, że ta gra nie powinna być w kategorii puzzli, ponieważ jest tak łatwa do tego, że jest grą dla małych dzieci
Nie lubię gry w aplikację, ponieważ poziomy od 4 do 5 to nie Wearlery Połącz się z inną grą w złej aplikacji
Jest za trudne, ale jest zabawne
Nie tak dobrze, ale jeśli jesteś zainteresowany, powinieneś pobrać, a jeśli nie, możesz je pobrać i sprawdzić 😇
Emoji Puzzle! Slagalice tjp
Od trzech gwiazdek do jednej, zdecydowanie za dużo reklam... Poza tym ta gra jest całkiem fajna! Uwielbiam to, że za każdym razem, gdy układasz puzzle, staje się to trochę trudniejsze, co jest takie fajne, że większość gier tego nie robi (cóż... w które grałem...) Ogólnie jest to całkiem fajna gra.
Naprawdę kocham tę aplikację, ale kiedy grasz coraz więcej. Będzie powtarzać te same gry 😞
30-sekundowa reklama na każdym poziomie to za dużo.